伊莉討論區

標題: 林嘉欣復出拍戲 同老公合作無吵架 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2015-6-4 12:14 PM     標題: 林嘉欣復出拍戲 同老公合作無吵架

闊別銀幕五年、息影當全職媽媽的林嘉欣最近正式復出拍戲,夥拍出道時合作過的張學友拍攝電影《暗色天堂》,今次再合作實在駕輕就熟。嘉欣話:「十幾年前拍《男人四十》就係師生戀,今次我哋嘅角色係同事又係教友,有少少曖昧咁樣,但係我哋想保持電影嘅神秘感,所以都未知會發展成點呢,但係同佢合作係會好放心,一來一回會好合拍。」
今次電影更由嘉欣老公袁劍偉執導,對於跟丈夫一起共事不怕易生磨擦?嘉欣信心十足表現專業:「佢係我先生亦係我最好嘅朋友,我好清晰要一齊合作,佢就係導演,喺拍攝現場我係演員而唔係太太。我係要成日收變身㗎,一時係媽咪、一時係太太、一時係演員。有時喺屋企都會傾到拍攝工作,但係由寫劇本、搵資金到搵演員、到開鏡成個過程我哋都好興奮好投入,目前都無吵架。」

心得:林嘉欣是非常好的演員,才華橫溢,今次重出娛樂圈實在是喜訊!

[attach]109030152[/attach][attach]109030153[/attach][attach]109030154[/attach][attach]109030155[/attach]

作者: oscar13    時間: 2015-6-4 01:34 PM

復出拍戲了阿
跟老公合作也是不錯的選擇

作者: zogol    時間: 2015-6-4 01:56 PM

外型很不錯的女星,期待她的新作。
作者: chientawu    時間: 2015-6-4 06:07 PM

作者: 灌腸IBM    時間: 2015-6-4 07:20 PM     標題: RE: 林嘉欣復出拍戲 同老公合作無吵架

作者: a5720104    時間: 2015-6-4 10:49 PM

等了這麼久,她總算要出來演戲
不知道她的演技有沒有退步
期待她在這部戲裡能有漂亮的表現
作者: JACKYCHOU2491    時間: 2015-6-4 11:34 PM

加油台灣之光
期待你的表現~~
作者: apaul34    時間: 2015-6-5 02:52 PM

剛出道的第一部電影就跟歌神合作 復出的第一部還是跟歌神合作 真讚的組合
作者: ians6643    時間: 2015-6-8 06:23 PM

清新形象..感覺持續下去....

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www13.eyny.com/) Powered by Discuz!