伊莉討論區

標題: 范冰冰紅毯曬胸 章子怡產後風騷露玉背 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-9-9 11:37 PM     標題: 范冰冰紅毯曬胸 章子怡產後風騷露玉背

第41屆多倫多國際電影節已喺加拿大時間8日晚揭幕,內地女星范冰冰及章子怡均抵達當地,有「國際范」之稱嘅范冰冰,此行係為馮小剛執導新片《我不是潘金蓮》宣傳,范冰冰喺電影首映禮上又送驚喜,今趟以中門大開盡情哂胸。

金像導演安東尼奎克(Antoine Fuqua)執導嘅《七俠蕩寇誌》(The Magnificent Seven)作為開幕作品,電影係翻拍自1954年日本電影《七武士》及1960年同名經典西部片《七俠蕩寇誌》。首映禮自然最為熱鬧,金像影帝丹素華盛頓(Denzel Washington)、基斯柏特(Chris Pratt)、伊芬鶴基(Ethan Hawke)、韓國影帝李炳憲等主角都有登場。
章子怡今次以「站台單元」評審身份現身,帶埋囡囡同行嘅佢都有到《七俠蕩寇誌》首映,子怡穿大露背行紅地毯,做咗人母嘅子怡表現得相當風騷,仲話馮小剛都有邀請佢睇《我不是潘金蓮》,可惜去唔到首映,但點都會抽時間捧場。

心得:影展前的紅地毯時候,總是吸引人眼球,讓人看得入神。

[attach]115769418[/attach][attach]115769419[/attach][attach]115769420[/attach][attach]115769421[/attach][attach]115769427[/attach][attach]115769422[/attach][attach]115769423[/attach][attach]115769424[/attach][attach]115769425[/attach][attach]115769426[/attach]

作者: JACKYCHOU2491    時間: 2016-9-9 11:43 PM

真漂亮
繼續加油喔
支持你們
作者: corneliuslee93    時間: 2016-9-9 11:56 PM

作者: toko1279    時間: 2016-9-10 07:44 PM

這二個都是靚女來滴~
作者: jun701110    時間: 2016-9-10 11:05 PM

加油囉
感覺都是很棒的女生

作者: a22058126    時間: 2016-9-13 09:16 PM

身材真是好啊又性感阿
作者: 小白鬼鬼    時間: 2016-9-13 10:17 PM

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www13.eyny.com/) Powered by Discuz!